Over activatie op stations!

Tussen Groningen en Maastricht ligt een groot netwerk van 410 stations. Verbonden door bijna 7.000 kilometer spoor. Dankzij deze infrastructuur komen dagelijks meer dan 2,5 miljoen mensen op hun bestemming; een stroom reizigers die blijft groeien.

Het station is de entree van een stad of dorp, voor vele bus-, tram- en metroreizigers. Op meer dan twintig stations komen dagelijks minstens 50.000 bezoekers. Deze bezoekersaantallen maken het voor u mogelijk uw product of dienst te laten zien aan een zeer divers publiek. Studenten, forensen, dagjesmensen, beursbezoekers, ouders met kinderen, zestigplussers – stuk voor stuk nieuwsgierige consumenten die graag verrast worden.

Merkactivaties kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Sampling, flyeren, productpresentaties, tastings, merklanceringen of brandexperiences.

De merkactivatieplekken kunnen ook worden geboekt voor enquêteren. Ook daarvoor kunt u een aanvraag via het aanvraagformulier voor sampling & flyering doen.

Activatieopstations.nl is een bookingstool die het mogelijk maakt om direct een locatie te boeken voor een merkactivatie op een station.

Activatieopstations.nl wordt beheerd door NS Stations B.V..


Activatie op stations & pop-up

E. events@nsstations.nl
M. 06-19299698 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Foto & filmaanvragen

E. fotoenfilmaanvragen@nsstations.nl
M. 06-12375946 (bereikbaar tijdens kantooruren)

 

Aanvraag indienen